12.6.13 KESÄ!!! Periksen uusin lehti aiheenaan Sankarit on ilmestynyt. Seuraava aiheemme on luonnollisesti: KESÄMIES! Ihanaa mieskesää kaikille fyysisille ja henkisille kesämiehille! T: Tapsa, Heikki & Kari. <3

4.3.13 Hurraati hurraa! Wanha kunnon NAISsarjakuvanumeromme sai yhden uuden, miälettömän hianon sarjixen Juhanalta! Lukaise se tästä!

Pari uutta VIIKSEÄ kans, alkaen tästä!

11.2.13 Thädäää! Uusi lehti teemalla RUOKA onpi valmis! Käy pöytään klikkaamalla tästä!

Myös Viiksigaltsu on saanut jälleen uusia "räkäjarruja". Uusimmat alkaen tästä. Galleria sai myös vihdoin ansaitsemansa linkin suoraan etusivulle.

Navigointi sivuilla on kokenut pienen muutoksen. Nykyisin pääset joka sivulta takaisin etusivulle klikkaamalla sivun vasemmassa yläreunassa näkyvää perämoottorisymbolia.


23.1.13
Hei jess! Sauna-lehti sai täydennystä Tuomas Tiaisen ältsin siististä stoorista. Lukekaas se tästä!

9.10.12 VIHDOIN uusi lehtemme näki päivänvalon! Sauna-aiheiseen lehteen tästä! Myös viiksigaltsu sai useita uusia haivenija! Uusia alkaen tästä!

3.8.12 Viina-lehtemme sai kuin saikin mukaansa vakiovieraamme Tuomas Tiaisen! Suurkiitos siitä! Lukekaa tämä 17-sivuinen silmiähivelevä pläjäys alkaen tästä!

12.6.12 Hurrrrrraaa!! Perämoottori.net:n kymmenes nettilehti aiheenaan VIINA on nyt ilmestynyt. Siirtykää lukaisemaan se tästä! Myös viiksigaltsussa on muutamat uudet karvat. Tsekatkaa ne alkaen tästä!

9.5.12 Isämmaa-lehtemme sai yhden uuden sarjakuvan Keijjolta! Lue se suoraan tästä!

5.3.12 Thädää! Mahtava, tähän saakka PISIN nettilehtemme aiheesta ISÄMMÄÄ on ilmestynyt! Klikkaa suoraan lehteen tästä!

Myös viiksigalleria on saanut jälleen parit uudet komeat haivenet. Katso ne alkaen tästä!

12.1.12 Huaa! Nais-numeromme sai uuden sarjiksen, lue se suoraan tästä!

7.12.11
Thädää! Piristykseksi ankeaan syksyyn tupsahti tuore nettilehtemme aiheella NAISET! Suurensuuri kiitos jälleen kerran osallistujille!

Myös Viiksigalleria on jälleen saanut lisää karvoitusta! Kurkkaa uudet kuvat alkaen tästä!

Ainiin! Perämoottoria voit fanittaa ja seurailla uutisia nyt myös facebookissa!

17.8.11
SUPRRRISE!!!! Olemme takaisin! Suuri ja kaunis sivustomme ei ollutkaan vielä kaatunut ja kuopattu niinkuin moni jo ehti pettymyksen kyyneleitä vuodatellessaan epäillä. Ehei, MIES ei lannistu! Kurkkaahan siis uusin nettilehtipläjäyksemme aiheenaan Nikkarointi!

Ainiin: myös uljas viiksigalleriamme on vihdoin päivittynyt, uusia haivenia pääset ihailemaan alkaen tästä! Kurkkaa myös Viiksigallerian 50. julkaistu kuva eli JUHLAJULKAISU!

Kärsivällisyys palkitaan jatkossakin joten pysykää tuunattuna!

21.12.10
NONIIIN... Kuten huomaatte, olemma olleet patalaiskoja tämän sivuston päivittelyn suhteen, joten julistetaampa nyt jonkinlainen ihan rehellinen TAUKO tähän hommaan. Mutta MIESSARJAKUVA EI OLE VIELÄ KUOLLUT! Me tulemme takaisin! Me nousemme! Me näytämme!

Until then: kivaa talvee!

Terkuin, Tapsa & Heikki.

15.6.10 APUAMITÄONTAPAHTUNUTKAAN uljaalle MIES-sarjakuvasivustollemme? Päivitykset ovat jääneet tyystin. Tämä johtuu yksinkertaisesti ylläpitomiehistömme "kiireistä" (auton tuunausta, futismatsit, REMPPA, bändihommia...). Pahoittelemme tätä koko herkistä mies-sydämistämme. Mutta kas, nyt olemme siis jälleen täällä. Uusi numero teemalla URHEILU on luettavissa täällä.

27.2.10 Ettei elämä olisi pelkkää murhetta, tarjoilemme teille extramäärän kauniita nenänaluskarvoituksia! Viiksigallerian kokonaista 10:ntä uutta äärimmäisen hyvälaatuista kuvaa voit aloittaa katsomalla näitä kuuluisia viiksiä.

27.2.10 Uusi URHEILU-teemainen numeromme ilmestyy ihan pian. Pahoittelemme lupauksiemme pettämistä aikataulujemme suhteen. Kamala kiire. Itkettää ihan (vaikka miehii ollaanki). Itkettää vielä vähän lisää, kun katsoo tätä maailman surullisinta perämoottoriaiheista videopätkää:
http://www.youtube.com/watch?v=gNJ868xbt28 :´(

2.11.09 Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, kuuluu vanha MIES-sananlaskukin! Eli nyt on viimeinkin julkaistu runsas ja komea viides lehtemme aiheella LUONTO! Suuuren suuri kiitos ja kumarrus kaikille osallistujille! Tapsa&Heikki myhäilevät ja hykertelevät tyytyväisinä viikset värähdellen! Ja viiksigalleria senkun kasvaa, kurkkaa uusimmat nenänaluskarvoitukset tästä!

19.10.09 Jahas nonniin! Tapsa & Heikki ei oo kiireiltään kerenny edes tätä sivustoa päivittämään! Syynä mm. Islannissa vietetty miehinen lomamatka, josta voit katsoa ja lukea lisää täällä.

Luonto-teemaan odotellaan lisää sarjakuvia ennen lehden virallista avaamista. Suunnitteilla ja tekeillä on myös ihkaoikea painettu MIESTENlehti, johon otamme mieluusti juttuvinkkejä ja sarjakuvaehdotuksia vastaan!

Viixigalzu sai myös taas yhden komean viiksiparin lisää.

23.8.09
Hurraa! Viiximeiningillä jatketaan! Nimimerkki Tumoas osallistui suosittuun Viiksinumeroomme tällä loistokkaalla sarjakuvalla. Myös Viiksigaltsu sai jälleen yhden uljaan lisäkuvan. Enjoy!

1.8.09 Viiksigalleriaan lisätty useita uusia kuvia! Pääset katsomaan tuoreet otokset suoraan tästä!

5.7.09 Hieman naisellisempaa (?) ja mukavan aitoa ja kodikasta tunnelmaa meille tarjoilee nimimerkki "Hiiru" sarjakuvassaan "Lamppu", jolla hän osallistui Tekniikkanumeroomme! Kiitos siitä! Lue sarjakuva tästä!

Myös Viiksigalleriaan on lisätty kokonaista YKSI uusi kuva! Kesäteemalla varustettuna!

1.6.09 Neljäs nettilehtemme on nyt julkaistu! Peramoottori.net päästää ahkerat lukijansa kesätauolle! Seuraavan aiheen "luonto" piirtämiseen on siis aikaa koko kesä! Viiksigalleria ja muihin lehtiin mahdollisesti tulevat sarjakuvat päivittyvät kuitenkin koko kesän ajan. Heikki ja Tapio toivottavat HYVÄÄ KESÄÄ Perämoottorin lukijoille!

6.5.09 Viiksilehtemme sai kaksi uutta osanottajaa. Tutustu heihin alkaen tästä.

5.5.09 Kolmas nettilehti on ilmestynyt! Samaan aikaan olemme
avanneet myös Peramoottori.net - VIIKSIGALLERIAN!

7.4.09 Keskustele sivustostamme kvaak.fi:ssä!

6.4.09 TUNTEET-lehti sai jälleen yhden uuden sarjiksen! Käy lukemassa se tästä!

4.4.09 TUNTEET-lehti sai yhden uuden sarjiksen. Käy lukemassa se suoraan tästä!

3.4.09 Toinen nettilehtemme on nyt julkaistu!

8.3.09 Perämoottori.net -bannerit vihdoin saatavilla! Käy kopioimassa omasi täältä.

4.3.2009 Tämä on historiallinen iltapäivä! Ensimmäinen Perämoottori.net -MIESsarjakuvanettilehti on JULKAISTU!